BLUSTRADA bvba | Wouter Van Berlamont | wouter@blustrada.be | +32 484 08 95 09 | BE 0628.469.235

Coaching & training

Verkoop is al een eeuwenoud fenomeen, denk maar aan de ruilhandel wanneer er nog geen sprake was van geld. Toen al maakten de handelaars gebruik van verkoopstrategieën. Maar markten veranderen, mensen veranderen, noden en wensen veranderen door de eeuwen heen. In onze huidige economische maatschappij en samenleving spelen snelheid en efficiëntie steeds meer een belangrijkere factor. Dus ook onze huidige verkopers moeten hun strategie aanpassen en niet meer leven in het verleden. Het is toch de wens van de verkoper om de verkoop te kunnen afronden in één of twee gesprekken.

Wenst u ook efficiënter en succesvoller te worden en hogere verkoopscijfers te halen?
Wilt u ook de kosten aan vele onnuttige bezoeken beperken?

Dan heeft BluStrada de oplossing. Wij beschikken over het unieke RED-selling systeem. Deze is gebaseerd op best practice ervaringen. Dit gaat niet enkel over een theoretische uiteenzetting maar ook de bruikbare en praktische voorbeelden die wij nog steeds dagdagelijks ervaren.

U kan morgen succesvoller zijn in de verkoop. U kan genieten van een opleiding die geld opbrengt. U kan gebruik maken van een opleiding die mensen motiveert als u vandaag nog contact opneemt met ons.

Wil je meer info over coaching & training?

Vraag het ons gewoon door het sturen van een bericht !

BACK