BLUSTRADA bvba | Wouter Van Berlamont | wouter@blustrada.be | +32 484 08 95 09 | BE 0628.469.235

Hoe helpen wij u tot het maken van succes?

Verkooptraining

Verkoop is al een eeuwenoud fenomeen, denk maar aan de ruilhandel wanneer er nog geen sprake was van geld. Toen al maakten de handelaars gebruik van verkoopstrategieën. Maar markten veranderen, mensen veranderen, noden en wensen veranderen door de eeuwen heen. In onze huidige economische maatschappij en samenleving spelen snelheid en efficiëntie steeds meer een belangrijkere factor. Dus ook onze huidige verkopers moeten hun strategie aanpassen en niet meer leven in het verleden. Het is toch de wens van de verkoper om de verkoop te kunnen afronden in één of twee gesprekken.

MEER INFO
Please Insert a URL for Video

Wij zijn er van overtuigd dat u als ondernemer bruist van ideeën. U wenst dan ook deze ideeën om te zetten in succes. Maar meestal blijft het bij een idee omdat u zichzelf de vraagt stelt : “Hoe moet ik er aan beginnen?” U blijft in een comfortzone en uw goede intenties verdwijnen in de kast. De reden is meestal een gebrek aan tijd.

Heeft u een idee dat u graag in de werkelijkheid wenst te zien? Weet u niet hoe er aan te beginnen? En toch wenst u uw onderneming te optimaliseren en te professionaliseren? Aarzel dan niet en neem vandaag contact op met ons. Samen gaan wij op een gestructeerde manier deze reis aan.

MEER INFO

IMPLEMENTATION

Vele goede ideeën, plannen of audits, blijken goed te zijn op papier, maar leveren niet het gewenste effect op. Het idee is de basis, een plan is een logisch vervolg en de implementatie is de sleutel tot succes.

Heeft u nood aan een ondersteuning in verkoop of management? Heeft u niet de middelen of de voldoende werkflow om iemand vast in dienst te nemen, maar u kan wel iemand gebruiken om in het dagdagelijkse werk veranderingen door te voeren… Eén adres: BluStrada!

MEER INFO

COMMUNICATIE

Het belangrijkste element in succesvol zaken doen: communicatie. Er bestaan vandaag vele mogelijkheden om te communiceren,denk maar aan de sociale media zoals Twitter, Facebook…. Moeten wij alle communcatiekanalen gebruiken? Welke zijn de beste? Weten wij wat me kunnen communiceren naar wie? Hebben wij een communicatieplan?

BluStrada heeft het anwoord op bovenstaande vragen.

MEER INFO

Wil je meer info of heb je een specifieke vraag?

Vraag het ons gewoon. Misschien kunnen we u helpen op weg naar het succes !

BACK