BLUSTRADA bvba | Wouter Van Berlamont | wouter@blustrada.be | +32 484 08 95 09 | BE 0628.469.235

Een ervaring waar je op kan bouwen !

Ervaring

Naast mijn gezin en sport, heb ik 2 grote passies: coachen en verkopen. Na mijn studies regentaat Lichamelijke Opvoeding, heb ik mijn eerste stappen gezet in de verkoop in de sportbranche. In deze rol werd ik productverantwoordelijke en mocht ik heel wat ervaring opdoen in het geven van presentaties zowel intern als extern.

De maatschappelijke waarde heeft altijd een rol gespeeld in de keuze voor welke firma ik heb gewerkt. Dit is de reden waarom ik doelbewust na 5 jaar overgestapt ben naar de medische sector. In deze sector ben ik snel doorgegroeid naar Key-accountmanager en Sales Manager bij grote internationale bedrijven. Hierbij heb ik de kunst mogen leren om te onderhandelen op hoog niveau bij middel grote en grote organisaties. De laatste jaren heb ik kennis gemaakt met actief verkoopstrainingen geven en te coachen binnen mijn eigen team van vertegenwoordigers. Eveneens was ik verantwoordelijk voor een aantal projecten waar we verder gingen dan het gewone verkoopsgesprek, maar waar we niet enkel op zoek gingen naar opportuniteiten, maar waar ik zelf opportuniteiten creƫerde voor mijn klanten, maw business development.

Na 17 jaar vond ik het juiste moment om mijn kennis en ervaring ten dienst te stellen van ondernemers en ondernemingen en is BluStrada opgericht.

Download CV

Ben je klaar om samen in zee te gaan? Zend een bericht

BACK